Winkelwagen

Over ons

Over Flevopack

FlevoPack is opgericht in 2016 als een jonge groothandel in verpakkingen met ervaren professionals uit de verpakkingsindustrie. Het bedrijf is snel bekend geworden in de verpakkingswereld dankzij de ondernemende geest en ambitie van de oprichters. FlevoPack bevindt zich in Urk en kan daardoor klanten in Nederland en Belgiƫ snel en efficiƫnt bedienen.

Bij FlevoPack zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige opslag- en transportdiensten om onze producten in perfecte staat bij de klant te krijgen. We hebben onze eigen opslag- en voorraadbeheerfaciliteiten en het transport van grote bestellingen wordt verzorgd door ons zusterbedrijf.

Met talloze mogelijkheden en toepassingen in de wereld van verpakkingen is het van essentieel belang dat u de juiste verpakking krijgt en dat deze op de juiste manier wordt bewaard en verstuurd. Bij FlevoPack bieden we diverse merken van hoge kwaliteit. Ons ervaren team weet precies waar ze op moeten letten en we kunnen u ook adviseren en op maat gemaakte oplossingen bieden.

Als u benieuwd bent naar wat we voor u kunnen doen, nodigen we u graag uit voor een kopje koffie op onze locatie in Urk!