Incontinentiezakken - Luierzakken - Afvalzakken Wit - 10 rollen

€ 16,88 € 13,95
Op voorraad

    Prijs bij afname vanaf:

  • Koop 5 (0 ) voor € 15,69 € 12,97 en bespaar 7%
  • Koop 10 (0 ) voor € 14,35 € 11,86 en bespaar 15%

Incontinentiezakken Type A, inhoud 24 liter.

 

 

Flevopack levert de geschikte afvalzakken voor de inzameling en afvoer van incontinentiemateriaal. Deze zakken voldoen aan de hoogste hygiënische eisen en zijn geschikt voor kinderdagverblijven en zorginstellingen om het incontinentiemateriaal af te voeren of in te leveren. Deze afval zakken levert Flevopack voor deze doeleinden aan gemeentes.

 

De speciale sluiting zorgt ervoor dat de zak te sluiten is zonder de inhoud aan te raken. Wel zo hygiënisch! Op deze manier hoeft u namelijk het incontinentiemateriaal niet aan te raken met uw handen. De zakken zijn voorts van een speciale dikte zodat ook wanneer de inhoud zwaar is de zak niet makkelijk zal scheuren. 

De afvalzakken zijn ook geschikt voor het afvoeren van babyluiers en te gebruiken in luieremmers van bijvoorbeeld we-too. Wanneer de zak dicht geknoopt is zal het buiten de luieremmer ook geurloos verpakt zijn.

Incontinentiezakken kunt u natuurlijk ook prima gebruiken voor huishoudelijke doeleinden. Na sluiten verspreiden de zakken namelijk geen nare luchtjes meer en dit is soms erg handing. Daarnaast zijn incontinentie afvalzakken goed bestand tegen vocht en waterdicht.

Overige informatie:

De incontinentieafvalzakken kunnen vanaf 10 rollen worden besteld. Op een enkele rol zitten 10 zakken dus u krijgt in totaal 100 stuks.

Op de afval zak staan instructie hoe de afvalzak met incontinentiemateriaal het best gesloten kan worden.

Meer informatie
Materiaal HDPE
Voedselveilig Ja
Dikte T25
Afmeting 50x60cm
Kleur Wit
Type Incontinentie afvalzak Type A
Inhoud 24 liter
Materiaal HDPE