Flevopack

Over Ons

Ons Verhaal


Flevopack is een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen. Klantvriendelijkheid en samenwerking zijn twee kerneigenschappen die het bedrijf typeren. Ons bedrijf biedt uitstekende service en kwalitatieve goede producten, wij vinden het belangrijk dat uw goederen veilig getransporeerd kunnen worden.

Flevopack is op 18 april 2016 opgericht door Louw en Meindert Kapitein, beiden hebben jarenlange ervaring in de pallet en transportbranche en daardoor veel kennis en kunde verzameld op gebied van verpakkingen en transportoplossingen. Per 1-1-2020 is Leon de Best als mede eigenaar bij Flevopack gekomen om grote stappen te maken in assortiment verbreding en klant uitbreiding. Leon heeft meer dan 12 jaar ervaring opgedaan in de wereld van kartonnage, kunststof en blik verpakkingen. 

Onze service


Door ons brede assortiment en grote voorraad kunnen wij snel leveren. Voorraad producten worden binnen 48 uur bij u afgeleverd. Wij proberen de afleverkosten voor u zo laag mogelijk te houden door grote pakketen met eigen vervoer af te leveren. We bieden het totaalpakket (pallets/verpakkingen/folies e.d.) om uw producten proffesioneel en veilig te verzenden. Bij ons vindt u niet alleen standaard verpakkingen maar ook artikelen op maat, benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Eigen Transport


Transport is voor de meeste bedrijven een pijnpunt. Veel bedrijven hebben last van lange levertijden en niet accurate levertijden. Wij maken gebruik van eigen transportmogelijkheden om zo snel en veilig mogelijk ons product bij u te krijgen.

Warehousing


Alle producten die wij leveren komen bij ons uit de opslag, waar de producten zorgvuldig worden opgeslagen zodat ze direct bij levering kunnen worden gebruikt. Zo hoeft u zich niet zorgen te maken over waar uw product vandaan komt of hoe ermee is omgegaan.

Persoonlijk Contact


Er zijn weinig dingen zo frustrerend als een gebrek aan persoonlijk contact om uw vragen te beantwoorden, problemen te verhelpen of zelfs om u te helpen bij het juiste product terecht te komen. Daarom kiezen wij er bij flevopack voor om alle vragen persoonlijk te behandelen.

Flexibiliteit


Bij Flevopack is kwaliteit net zo belangrijk als het leveren van goede service. Het is van essentieel belang dat u niet alleen krijgt wat u wenst maar ook dat u een goed gevoel krijgt door zaken met ons te doen. Bel ons gerust na 17:00 uur of in het weekend. Als team van Flevopack staan wij 24/7 voor u klaar om u snel, goed en accuraat te ontzorgen.

Leon de Best
Louw Kapitein

Vragen? Neem contact op!


Voor vragen over het assortiment, levertijden of andere informatie staan we altijd klaar met een antwoord.

Bel ons Stuur een email

Kijk naar ons assortiment!


Voor meer informatie over specifieke producten of over de levertijd ga naar ons assortiment.

Naar ons assortiment

Blijf op de hoogte


Blijf op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten of andere nieuwtjes, volg ons op de socials!

Naar instagram