Winkelwagen

FlevoPack Urk – 0527-224990

     

Levering in NL en BE

Gratis verzending op elke bestelling

Over ons

Over Flevopack

In 2016 is FlevoPack opgericht, een jonge verpakkings groothandel met van binnen enorm veel ervaring. Onze oprichters hebben jarenlang hun sporen verdiend in de verpakkings industrie en willen graag deze ervaring inzetten om u te helpen met uw verpakings problemen.

De ondernemerswens gecombineerd met gezonde ambitie zorgden ervoor dat FlevoPack een bekende naam is in de verpakkings wereld. Gelegen op Urk ligt FlevoPack centraal in Nederland en kan zodoende haar klanten snel en efficiënt bedienen in Nederland en België.

Wij dragen goede voor opslag en transport van onze producten zodat we ze ook perfect kunnen afleveren. FlevoPack heeft haar eigen opslag en voorraad. Het transport van grote orders wordt verzorgd door haar zusterbedrijf. Dit betekent een gesloten keten wanneer het in ons bezit komt en zodoende kunnen wij de kwaliteit behouden.

De wereld van verpakkingen is ontzettend groot, denk aan een product en we kunnen bijna garanderen dat het verpakt is geweest. Met zo enorm veel mogelijkheden en toepassingen is het van belang dat u de juiste verpakking krijgt en dat deze verpakking op de juiste manier bewaard en verstuurd worden.

FlevoPack voert diverse merken en zorgt ervoor dat u de juiste kwaliteit krijgt. Door onze jarenlange ervaring weet het team exact waar ze op moeten letten. Wanneer er aanvullende eisen zijn kunnen wij advies geven en het product op maat laten maken.

Benieuwd naar wat voor oplossingen wij voor u bieden? De koffie staat klaar op Urk!

Ruim assortiment

Verpakking en verzending

Eigen bezorgdienst

Vervoer door NL en BE

Gratis bezorging

Vanaf 150 euro

Verstevig uw business

Met grootverpakkingen