0527-239013 info@flevopack.nl

Ons verhaal

Flevopack is een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen. Klantvriendelijkheid en samenwerking zijn twee kerneigenschappen die het bedrijf typeren. Ons bedrijf biedt uitstekende service en kwalitatieve goede producten, wij vinden het belangrijk dat uw goederen veilig getransporeerd kunnen worden.

Flevopack is opgericht door Louw en Meindert Kapitein, beiden hebben jarenlange ervaring in de  pallet en transportbranche en daardoor veel kennis en kunde verzameld op gebied van verpakkingen en transportoplossingen.

Onze service

Door ons breede assortiment en grote voorraad kunnen wij snel leveren. Voorraad producten worden binnen 48 uur bij u afgeleverd. Wij proberen de afleverkosten voor u zo laag mogelijk te houden door grote pakketen met eigen vervoer af te leveren. We bieden het totaalpakket (pallets/verpakkingen/folies e.d.) om uw producten proffesioneel en veilig te verzenden. Bij ons vindt u niet alleen standaard verpakkingen maar ook artikelen op maat, benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.